akumeditation i grupp

En helande upplevelse i total avslappning.

Akumeditation är ett unikt koncept där öronakupunktur tillsammans med vägledd meditation ger dig avslappning på djupet. Det är för dig som vill stanna upp och släppa taget om det som skapar stress och tar energi för att skapa plats för ljus och frid. Varje tillfälle har ett tema.

Akupunkturnålarna gör att du lättare slappnar av och kan stilla tankarna så att du landar i din kropp och i ditt hjärta. Den vägledda meditationen hjälper dig att komma i djup kontakt med dig själv och din inre frid. Efter akumeditationen känner du dig lugn, påfylld och närvarande.

Varje tillfälle avslutas med en kort stunds egen reflektion utifrån temat.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av meditation eller akupunktur.

Pris: 275 kr per tillfälle som du betalar via Swish till 123 187 8081 i samband med din anmälan.
Du anmäler dig senast 2 dagar innan respektive tillfälle.

28 februari ~ stanna upp

27 mars ~ bara vara

24 april ~ tillit

29 maj ~ tacksamhet 

kl. 19 – ca. 20.30

WellCenter Jönköping

Bilder från mysiga WellCenter i Jönköping. Du hittar lokalen på Barnarpsgatan 39G.

Här delar tidigare deltagare med sig av sin upplevlse av akumeditation.

Torsdagarna med akumeditation med Hanna har varit en härlig stund med total avslappning. Hannas härliga röst har lett oss genom meditation, där även jag som nybörjare känt att jag kunnat få ytterligare en dimension. 

Karin, kursdeltagare

Tacksamt att få stanna upp i vardagen och få ställtid mellan allt som pågår i hjärnan hela tiden. Avslappningen kommer snabbare och blir djupare tack vare öronakupunkturen.

Kursdeltagare

Tack för en helt underbar meditation! Kombinationen med nålar fick mig att slappna av på ett helt annat sätt än vad jag gör annars.

Prova-på-deltagare

Akumeditation är en oerhört avslappnande och helande upplevelse. Akupunkturen och Hannas lugna stämma leder till en djup härlig avslappning som fick tankarna att pausa. Jag rekommenderar starkt den här meditationstypen till alla.

Prova-på-deltgarare