Helande samtal

Utgångspunkten är alltid du och det du vill ha hjälp med på din unika resa.
Helande samtal

Helande samtal passar dig som lever med stress, utmattning, ångest eller oro och som längtar efter att hitta din unika väg till mer ljus, frid och glädje i livet. 

I helande samtal får du hjälp att i lugn takt se och förstå dina mönster, strategier och rädslor så att du hittar grundorsaken till det som skapar stress i dig. Med nya insikter och perspektiv kan du omfamna och möta dig själv på djupet så att du läker på insidan. När du blir hel kan du hitta din unika väg till glädje och frid, långt bort från stress och oro. I samtal hos mig får hela du plats.

Hur går det till?

Samtalsterapi är en investering i dig själv. För att du ska känna att samtal gör skillnad är utgångspunkten att vi träffas minst tre gånger. Därefter har du möjlighet att boka enskilda tillfällen. Du behöver inte ha bestämt innan första samtalet vilket samtalspaket du vill utgå från.

Tid: 60 min/samtal

Vi träffas i mitt mysiga samtalsrum i Habo Kyrkby. För dig som bor i andra delar av landet finns möjligheten att ha samtal digitalt. Jag har tystnadsplikt.

Funderar du på hur helande samtal kan hjälpa dig eller hur många tillfällen som passar ditt behov? Hör av dig så tar vi reda på det tillsammans! Du får 15 min. samtal på telefon utan kostnad.

Pris

10 samtal à 60 minuter – 7 200 kr. (720 kr/samtal)
5 samtal à 60 minuter – 3 800 kr. (760 kr/samtal)
3 samtal à 60 minuter – 2 400 kr. (800 kr/samtal)

1 samtal à 60 minuter – 850 kr

Alla priser är inkl. moms. Oavsett vilket paket du väljer betalar du hela beloppet vid ett tillfälle. Du bokar samtalstiderna löpande från gång till gång.

Helande parsamtal

Helande parsamtal passar er som upplever stress, frustration och skav i er relation och som tillsammans längtar efter att hitta er gemensamma väg till mer ljus, frid och glädje i livet.

Att hitta vägen som känns rätt för er båda på den gemensamma resan ni gör genom livet innebär att se och möta både sig själv och varandra med nya ögon. I parsamtal får ni ökad förståelse för era olika behov och perspektiv så att ni tillsammans kan hitta vägen till mer glädje och frid, långt bort från stress och frustration.

Hur går det till?

Parsamtal är en investering i er relation. För att ni ska känna att samtal gör skillnad är utgångspunkten att vi träffas minst tre gånger. Därefter har ni möjlighet att boka in enskilda tillfällen.  Ni behöver inte ha bestämt innan första samtalet vilket samtalspaket ni vill utgå från.

Tid: 75 min/samtal

Vi träffas i mitt mysiga samtalsrum i Habo Kyrkby. För er som bor i andra delar av landet finns möjligheten att ha samtal digitalt. Jag har tystnadsplikt.

Funderar ni på hur helande parsamtal kan hjälpa er eller hur många tillfällen som passar ert behov? Hör av er så tar vi reda på det tillsammans! Ni får 15 min. samtal på telefon utan kostnad. 

Pris

5 samtal à 75 minuter – 6 000 kr. (1 200 kr/samtal)
3 samtal à 75 minuter – 3 900 kr. (1 300 kr/samtal)

1 samtal
à 75 minuter 1 400 kr.

Alla priser är inkl. moms. Oavsett vilket paket ni väljer betalar ni hela beloppet vid ett tillfälle. Ni bokar samtalstiderna löpande från gång till gång.

Ta del av hur några av mina tidigare klienter har upplevt sina samtal.

Tack för stöd, värme och hjälp att tänka i nya banor. Allt utifrån mina behov. Jag är glad att jag hittade till dig! Ditt samtalsrum är mysigt och ger avkoppling. Jag kan verkligen rekommendera Hanna!

En god investering för återhämtning från stress och utmattning.”

Linda, samtalsklient

Det är väldigt skönt att prata fritt med någon som inte känner mig sen innan. 

Hanna ställer frågor och trycker på knappar som jag själv inte förmått att göra. Det har känts tryggt att prata med någon som är lugn och lyssnar. 

Jag har fått hjälp att glänta på det jag inte orkat ta i eller titta på själv.

Tack för detta!

Samtalsklient

Jag har uppskattat samtalen med Hanna väldigt mycket! Genuina och öppna. Att träffa någon som lyssnar på riktigt och möter mig där jag befinner mig känns stort och bra.

Samtalen har öppnat upp för insikter och för att se mig själv med nya ögon. Det är till viss del en jobbig process, men också nödvändig för mitt själsliga mående.

Jag är tacksam för det du gör!”

Anna, samtalsklient

Tack Hanna för jättefina reflekterande samtal! Du tar emot med sådan värme och sådant lugn. Du ställer frågor som leder till insikter och som ger utrymme för att utforska sig själv. Det är som en varm kram att komma till dig.

Tack!

Annelie, samtalsklient