För dig som vill läka själsligt och känna inre frid

För att vägleda och öppna upp så att du kan läka på insidan och känna inre fred och frid.

Att läka själsligt och bli hel på insidan kan kännas svårt, speciellt om du har levt med stress, utmattning eller trauma under lång tid. Du vet kanske inte vilken sten du ska lyfta på härnäst, eller hur du ska våga närma dig det du bär på, trots att du innerligt längtar efter att känna dig hel. En stor del av din återhämtning behöver då vara vägledande och helande, så att du kan läka på insidan och känna inre frid.

Ta hjälp via tjänsterna Hela dig, Helande samtal eller Öronakupunktur.

Hela dig

När du vill ge dig själv en helande upplevelse för hela dig så att du kan läka på insidan, då är detta för dig. I det här unika upplägget, helt anpassat utifrån dig, får du möta, känna, uppleva och omfamna hela dig.

HELA DIG

Hela dig är ett intuitivt upplägg som anpassas helt utifrån dig för att du ska få de bästa förutsättningarna att läka och bli hel på insidan. Med hjälp av helande samtal, öronakupunktur och vägledd meditation får du möta, känna, uppleva och omfamna hela dig; din kropp, din själ och ditt sinne.

Att möta hela dig på djupet är en fantastiskt läkande upplevelse som hjälper dig att sluta fred med dig själv och det du bär på så att du kan hitta vägen hem till dig och till det som är rätt och sant för dig. När du har hittat hem i dig själv kommer du att leva med inre frid, även när livet utmanar.

Vi träffas i mitt mysiga rum i Habo kyrkby vid 10 tillfällen, 60-75 minuter per tillfälle. Jag har tystnadsplikt.

Det finns just nu tre unika platser till detta upplägg, till ett förmånligt pris för dig som väljer att vara en av de tre första som tar den här möjligheten. 

7 250 kr inkl. moms för de tre första platserna till detta unika upplägg. (Ordinarie pris 9 550 kr.) Du sparar 2 500 kr
Betalning via Swish eller faktura. Möjlighet att dela upp betalningen finns.

INTRESSEANMÄLAN
Om du är intresserad av att ta del av detta upplägg hör du av dig via kontaktformuläret här nedanför eller via hanna@vagenhemtilldig.se för mer information. Begränsat antal platser.

Helande samtal

När du vill ha stöd och vägledning i att gå från skav, stress, prestation och oro, till känslan av lugn, klarhet och inre frid. Här får hjälpa att glänta på det du inte förmår titta på själv så att du kan läka på insidan. 

HELande samtal

I helande samtal får du hjälp att i lugn takt se och förstå dina mönster, strategier och rädslor så att du hittar grundorsaken till det som skapar stress i dig. Med nya insikter och perspektiv kan du omfamna och möta dig själv på djupet så att du läker på insidan. När du blir hel kan du hitta din unika väg till glädje och frid, långt bort från stress och oro.

Vi träffas i mitt mysiga rum i Habo kyrkby eller digitalt. Jag har tystnadsplikt.

3 samtal 2400 kr
5 samtal 3800 kr.

Ett samtal är 60 minuter. Betalning via Swish eller faktura.

För att du ska känna att samtal gör skillnad är utgångspunkten att vi träffas minst tre gånger. Därefter har du möjlighet att boka enskilda tillfällen, à 850 kr.

BOKA TID
Du bokar enkelt din tid via kontaktformuläret här nedanför eller via mail till hanna@vagenhemtilldig.se så hittar vi en tid som passar dig. 

Öronakupunktur (NADA)

När du vill uppleva återhämtning på djupet för både kropp och själ. Här får du en stund att bara vara för att landa mjukt i dig och din kropp och känna djup avslappning. 

ÖRONAKUPUNKTUR

Öronakupunktur är en fantastisk metod att ta hjälp av för att landa mjukt i dig själv så att du kan komma i kontakt med din insida. Nålarna verkar alltid för balans och stöttar kroppens lugn och ro-system. De gör det också lättare att stilla tankarna så att du kan uppleva djup avslappning och möta dig själv på insidan.

Vi träffas i mitt mysiga rum i Habo kyrkby. En behandling är 60 minuter. För bästa långvariga effekt rekommenderar jag 5 tillfällen.

1 tillfälle 695 kr eller 5 tillfällen 3050 kr (spara 425 kr).
Du betalar via Swish i samband med behandlingen. Väljer du 5 tillfällen har du möjlighet att betala via faktura.

BOKA TID
Du bokar enkelt din tid via kontaktformuläret här nedanför eller via mail till hanna@vagenhemtilldig.se så hittar vi en tid som passar dig. 

Kontaktformulär

Vill du få det kostnadsfria inspirationsbrevet där du i lugn och ro kan ta del av tips om återhämtning, andlighet och personlig utveckling och få info om kommande event?

8 + 4 =

När du ber mig om hjälp kan du känna dig trygg med att jag har förståelse för resan som du gör.

På min egen inre resa har jag bland annat mött, omfamnat och läkt dålig självkänsla, duktig flicka, utmattning och medberoende. Därför vet jag hur lång vägen hem till dig kan kännas och som att det inte är någon ände på det du behöver möta och omfamna för att läka och bli hel.  

Jag vet också att det är vägen som är mödan värd och att du till slut kommer kunna sluta fred med dig själv och det du bär på. Att ta hjälp är en del av läkningen och ett stort steg på vägen till att bli hel. När du läker själsligt kommer du alltid att kunna vara i kontakt med din inre frid, även när livet utmanar dig.

Med värme
Hanna

Ta del av några av mina tidigare klienters upplevelser.

Tack för stöd, värme och hjälp att tänka i nya banor. Allt utifrån mina behov. Jag är glad att jag hittade till dig! Ditt samtalsrum är mysigt och ger avkoppling. Jag kan verkligen rekommendera Hanna!

En god investering för återhämtning från stress och utmattning.”

Linda, samtalsklient

Jag har uppskattat samtalen med Hanna väldigt mycket! Genuina och öppna. Att träffa någon som lyssnar på riktigt och möter mig där jag befinner mig känns stort och bra.

Samtalen har öppnat upp för insikter och för att se mig själv med nya ögon. Det är till viss del en jobbig process, men också nödvändig för mitt själsliga mående.

Jag är tacksam för det du gör!”

Anna, samtalsklient

Tack Hanna för jättefina reflekterande samtal! Du tar emot med sådan värme och sådant lugn. Du ställer frågor som leder till insikter och som ger utrymme för att utforska sig själv. Det är som en varm kram att komma till dig.

Tack!

Annelie, samtalsklient

Det är väldigt skönt att prata fritt med någon som inte känner mig sen innan.

Hanna ställer frågor och trycker på knappar som jag själv inte förmått att göra. Det har känts tryggt att prata med någon som är lugn och lyssnar.

Jag har fått hjälp att glänta på det jag inte orkat ta i eller titta på själv.

Tack för detta!

Samtalsklient