För dig som vill landa och känna HOPP

För att stötta och lugna så att du kan släppa taget om stressen och landa mjukt i dig själv.

Att uppleva stress eller utmattning kan kännas överväldigande och som om du står i en virvelvind av tankar, känslor, symtom och upplevelser. Du känner inte igen dig själv och lugnet som du så innerligt längtar efter verkar aldrig infinna sig. En stor del av din återhämtning behöver då vara lugnande och stöttande, så att du kan landa mjukt i dig själv och känna hopp.

Ta hjälp av tjänsterna Stöd via chat eller Öronakupunktur.

Stöd via chat

När du vill ha en trygg och lugnande hand att hålla i samtidigt som du får ställa frågorna som snurrar, eller sortera känslorna du bär på, utan att behöva lämna soffan. Då ska du boka stöd via chat.

STÖD VIA CHAT

I stöd via chat möter jag dig där du befinner dig just nu. Kanske bär du på fler frågor än svar och vill ha hjälp att förstå. Kanske upplever du att allt bara snurrar och vill ha hjälp att sortera. Ibland kan några stöttande ord och vetskapen om att någon finns där vara tillräcklig för att hjälpa dig i det du upplever just nu.

Är du anhörig till någon med utmattning eller ohälsa? I stöd via chat finns en varm plats för dig, dina frågor och det du upplever. 

I stöd via chat får dina frågor, din stress, ångest eller oro ta plats. Vi chattar via Messenger eller DM på Instagram.

30 minuter 375 kr som du betalar i förväg via Swish till 123 187 8081.

BOKA TID
Du bokar enkelt din tid via kontaktformuläret här nedanför eller via mail till hanna@vagenhemtilldig.se så hittar vi en tid som passar dig.

Öronakupunktur (NADA)

När du vill ge dig själv en stund att bara vara, landa i dig själv och uppleva ökat lugn och djup avslappning. Då ska du boka en behandling med öronakupunktur.

öronakupunktur (NADA)

Öronakupunktur är en fantastisk metod för att minska känslan av stress i kroppen och hjälper dig att landa och slappna av. Nålarna verkar alltid för balans och stöttar bland annat kroppens lugn och ro-system. De verkar också positivt på sömn, smärta, oro och ångest. Efter en behandling känner du dig lugn, avslappnad och lättare i sinnet.

Vi träffas i mitt mysiga rum i Habo kyrkby. En behandling är 60 minuter. För bästa långvariga effekt rekommenderar jag 5 tillfällen.

1 tillfälle 695 kr eller 5 tillfällen 3050 kr.
Du betalar via Swish i samband med behandlingen. Väljer du 5 tillfällen har du möjlighet att betala via faktura.

BOKA TID
Du bokar enkelt din tid via kontaktformuläret här nedanför eller via mail till hanna@vagenhemtilldig.se så hittar vi en tid som passar dig.

Kontaktformulär

Vill du få det kostnadsfria inspirationsbrevet där du i lugn och ro kan ta del av tips om återhämtning, andlighet och personlig utveckling och få info om kommande event?

9 + 12 =

När du ber mig om hjälp kan du känna dig trygg med att jag vet hur ångest, stress och oro känns och hur kroppen verkar leva sitt eget liv när den har varit under stress länge. Jag vet hur oerhört trött, uppgiven och ensam du kan känna dig och som att det inte finns någon som förstår det du går igenom. 

Jag vet också att det finns en väg ut ur stressen och att du kommer kunna må bra igen. Att be om hjälp är att ta ett litet men viktigt steg i den riktningen. När du landar i dig själv kommer du känna hoppet återvända.
Hopp som gör att din energi sakta fylls på igen och som hjälper dig att börja läka.

Med värme
Hanna